PALVELUISTANI

Polku sulle tärkeiden asioiden luokse.

Palveluni jalkautuvat vastaanottotiloista luoksesi, etänä ja livenä (Kirkkonummi, Vihti ja pääkaupunkiseutu) sekä Veikkolassa MOWE – Motivating Wellness -tiloihin!

TAUSTAA

Maailma on täynnä Pystyviä Kehoja

Pystyvä Keho – ei ole vain yritykseni nimi tai tapani katsoa maailmaa, vaan se elää meissä kaikissa, eri tilanteissa ehkä eri merkityksin.

Keho pystyy palautumaan uskomattomistakin asioista, kestää käsittämättömiäkin kokemuksia ja voi kehittyä läpi sen elinkaaren.

Olisin aikaanaan kaivannut jonkun kanssani kulkemaan kipeää ja kivikkoistakin polkua takaisin juoksun pariin, voinko mä olla sulle se kanssakulkija kohti sulle arvokkaita asioita?

Miten Pystyvä Keho ilmenee sussa?

PALVELUT

ENSIKÄYNTI

Voinko olla avuksi?
Apua tuoreeseen, pidempiaikaiseen vaivaan. Voit aloittaa tästä ja päivittää palvelun useamman tapaamisen paketiksi halutessasi.

TAPAAMISEN ETENEMINEN:
1. Alkukeskustelu
2. Havainnointi/tutkiminen
3. Vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien läpikäynti
4. Suunnitelma etenemisestä

75€

Varatessasi aikaa, voit lähteä tästä liikkeelle ja mikäli huomaamme, että voisin olla sun polulla sopiva ihminen auttamaan, voi palvelun päivittää 3 tai 5 kerran paketteihin!

KEHO PYSTYVÄKSI

3 tai 5 vaiheinen polku kohti sulle merkityksellisiä asioita, toipumista tai parempaa toimintakykyä, jotta pystyt toteuttamaan haaveesi. Lue lisää tästä!
Jotta voisit haastavissakin tilanteissa toteuttaa sulle tärkeitä asioita.
3 tapaamista 3-5 kuukauden aikana,
5 tapaamista 4-6 kuukauden aikana
Sekä etätuki tapaamisten välissä.

KEHO KESTÄVÄKSI

PALVELUKUVAUS TULOSSA! Jotta voit harrastaa ja liikkua, toteuttaa haaveitasi.
Tämä on liikkujan tai ulkoilmaihmisen valinta!

Vikalistojen sijaan keskitymme olemassa olevaan hyvään ja sen vahvistamiseen. Pitkien harjoitelistojen ja suurien muutoksien sijaan pieniin, helposti omaan arkeen omaksuttaviin askeleisiin.

Miksi varaisin yksittäisen käynnin sijaan useamman kerran paketin?
Muutos vaatii aikaa, eikä useammat vaivat ratkea yksittäisillä kerroilla. Useamman kerran aikana pystymme palastelemaan kuntoutumistasi pieniin askeliin, jotka jalkautuvat arkeesi sujuvasti.
Palvelun aikana et jää ikinä yksin pulmiesi kanssa, olen tukenasi käyntien välillä.

Fysioterapiassa kohtaaminen ja vuorovaikutus ovat tärkeässä roolissa, keskustelen mielellään myös ennen ajanvarausta voisinko olla sinun polun varrelle oikea ihminen auttamaan. Voit jättää soittopyynnön viestillä tai sähköpostilla niin palaan sinulle asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

VARAA AIKASI
MOWE – Motivating Wellness
Könninkuja 3,
02880 Veikkola

Tai luonasi, haluamassasi paikassa esimerkiksi harrastuspaikallasi. Nettiajanvarauksella tapaamiset Veikkolan, Kirkkonummen ja Nummelan alueella.
Otan vastaan myös Veikkolan Hierontakulmassa, lue lisää palveluista täältä!

RYHMÄT:

MOWElla
Kehonhuoltotunnit keskiviikkoisin klo 18. 00, tunneilla kehitetään kykyä liikkua monipuolisesti, vahvistetaan ja rentoutetaan. Tule kokeilemaan! Varaa paikka tunnille WOD-connectin kautta tai ottamalla yhteyttä!

Toiminnalliseksi Treenaajaksi – kurssi 1.9.2022 alkaen! MIKÄ? Lue lisää täältä!

PYSTYVÄ KEHO

Facebook / Instagram

Veikkola
YHTEISTYÖSSÄ:
MOWE – Motivating Wellness

Könninkuja 3,
02880 Veikkola

Ota yhteyttä:

040 221 0186
pystyvakeho@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: